HOME TUTORIAL OWNER BLOGSHOP

Apr 15, 2011

Selena tak jealous melainkan Justin Bieber yang menggatal !

hohoiii !!! kenape ade Justin Bieber, perlu ke korang minat dia sampai terjerit telolong dalam kelas. Meluat aku dengan bila kau sebut I LOVE YOU JUSTIN BIEBER, lepas tuh dengar lah lagu berkumandang dalam kelas, tak lagu baby, lagu never say never , tak pun macam-macam arh korang hafal tuh lahhh...


new image dia :DD


old image dia :| ( berbezakan muke dia ryte?? )


Haishhh,, pade aku macam bodoh lah if korang puja-puja dia macam orang gile.! haiyarkk! Pulak tuh si JB neh ade buat filem tentang diri dia sendirik!! wtf!! makin menggile budak-budak sekolah aku dengan gambar JB dekat fail lah, wallpapper dekat phonelah, lepas tuh! time koko mesti ade yang bawak phone dengar lagu si JB muke macam perempuan tuh =.= apak lahhhhhh~

Kalau nak bezakan dengan orang gile, agaknye orang yg normal tergile-gilekan JB nie paling kritikal! sanggup berhabis duit beli tiket semate-mate nak tengok filem si JB nehh ! iaitu NEVER SAY NEVER! pehhh! minat punya pasal sanggup tak makan time rehat dekat sekolah -.- pelik-pelikkkk 



Lagi satu si Selena Gomez boleh suke dekat si JB tuh, pelik gile doee -.- si Selena Gomez tuh comel, lawa, tinggi, memang tak ngam langsung dengan JB kot! Ape punye taste lah si Selena nehh,, tapi takphelah aku doakan diorang cepad BREAK UP :DD hhaa,, biarkan kejam asalkan dah lepas ape yang aku terbuku dalam hati nehh :DD kahkah!



Tiket kalau murah takphe , mahal nak mampus kot. Haishh,, maybe sebab aku tak minat si JB, if aku minat pun tapi takdhe lah sampai admior macam orang takdhe harapan je aku tengok doee... Aku cume minat dengan Taylor Swift, Selena Gomez, Bruna Mars, and then Kesha. Paling aku admior ! mestilah dengan Bruna Mars! lagu grenade tuh paling aku suke. Sebab memang terbaik doe :DD dah lah suare sedap, mantop!

Tapi yang baiknya tentang JB neh, dia tak mengejar populariti, tapi dah orang bodoh yang minat dekat dia. Nak buat macam mana, so Famous lah diaaa sampai lah sekarang. Aku tak minat JB sebab aku tak suke muke die yang tak maskulin langsung. Tak terserlah kejantanan tapi die serlahkan muke dia dengan keciri-cirian Keperempuanan kot. HHA! serious first time lagu die muncul dalam radio tuh, dengan lagu BABY! aku ingat kan perempuan yang nyanyi! tapi rupe-rupenye si JB!~ chooiii~ 
terkejut berok aku dalam kerete tuh -.-''

Tapi sekarang aku dengar cerite, muke JB dah lain ! berbeza! so, aku nak tengok jugak ape perubahan dia ! ternyate! memang dia betol-betol berubah, muke dia tak macam muke lembut dia yang dulu, tapi sekarang dia semakin handsome, semakin macho, charming!!!!!!!!! ARRRRRRRRRRR!!! naik gile aku tengok muke die bile aku search Justin Bieber Never Say Never! HAHAHA! sumpah handsome gile!



Dalam satu live dekat OSCARS party, seorang wartawan telah menanyakan sesuatu tentang hubungan dioranglah. And then Selena Gomez menyatakan " Kami memang masih lagi bersama, memang saya tak akan cemburu jika Peminat-peminat ribuan Justin menciumnya, melainkan Justin sendiri yang inginkan tersebut barulah saya bertindak dan memang nak kena ", sambil memandang muke si JB yang tersengih macam kerang busuk! HHAK! hoping diorang kekal sampai bile-bile :DD

No comments:

Post a Comment