HOME TUTORIAL OWNER BLOGSHOP

Jun 30, 2013

Familyday dekat Corus Paradise Resort, Port Dickson

Assalamualaikum kepada si pembaca yang sudi nak baca ^^ Hehe.. Saya baru balik daripada PD, macam saya kata aritu... Familyday... Hehe, oklah haritu tergantung cerita pasal Familyday saya kan? Haha... Sebab kalau cerita awal-awal dah tak bestlah bunyinya kan? Okay, Familyday baru-baru ni dekat PortDickson... Saya dengan family menginap dekat Corus Paradise Resort... (Paradiselah sangat -,-) Ups... *tercakaplepas*


Tak tahulah kali ni hotelnya tak berapa nak best -,- JUST BORING sih.. Sorry to say... Kay tukar topik pulak, saya penat taip ni yang sebenarnya.. Hoho.. Actually Best lah jugak sebab dapat pergi bercuti dengan family ^^ dapat jugak hilangkan STRESSLICIOUS dalam kepala hotak ni kan? *_* Makanan dekat Hotel Corus ni sedap-sedap belaka.. Xpecially cake dia >< Peh peh peh! Sedap sangat! Memang master betol chef yang buat tu ^^ lepas tu sup campbell dia pun sedap :P *Perutbebunyi*
(Ni biliknya..... *NothingToDisplay*)
(Ni nametag Staf UM *UniversitiMalaya*)
(ku pegang payung dgn kuat sbb angin sebenarnye kuat tu -,- nampak je steady.. padahal..)
(Pantai buatan.. kot???)
(Yang ni anak kwn ayah, Hehe sempat main dgn dia time dinner ^^) 
*Mohd Qalish* Si Mata Bulat *.*<3

Yang sebenarnya kan, saya ada pergi pantai dengan umi ayah saya taw -,- tapi disebabkan mengidam nak berendam dalam air laut, so tak bawa handphone, tak bawak ipad, camera lagi lah -_- So, tak ada kenangan bergambar dengan air masin PD ni T.T .. *sop* Tapi takpe, cukup dengan gambar pemandangan yang comel-comel belaka yang saya upload, untuk korang feel what i feel >< *fuiyoo*

(Muka ku yg sakai... -_-)
(Umi yang kiri ni, berbual dengan isteri Pakcik Hashim ^^ *amboi..borakSakan!*)

 (Huwaaaar) -____- Hmm.. eh, korang korang! Saya mengantuk ni.. Cukup lah hek dengan gambar dengan bebelan dekat atas ni ek? ^^ Sebab mata kita dah mengantuk, mana taknya.. Update blog tengah pagi-pagi buta ni *.* Hehe... Selamat malam semua, Assalamualaikum....

Nazirainfo: Rabu ni T.T ( 03 Julai 2013 ) Saya dah nak pergi KPM Bandar Penawar Johor :'( Ready or not?  (TAK SURE!!!!)




No comments:

Post a Comment