HOME TUTORIAL OWNER BLOGSHOP

Nov 7, 2013

Setiap hari kalau boleh nak tengok Arrian comel ni

Assalamualaikum kepada readers. Kali ni saya nak ber updatekan tentang baby boy. Siapakah gerangan baby boy itu, Boyfriend kah? Kawan kah? Husband kah? Haha.. Bukanlah baby boy yang saya maksudkan ialah anak Tomok! Anak Tomok yang namanya Arrianshah Akid (Si mata bulat) Comel sangat-sangatlah. Kalaulah saya dapat dukung Arrian ni, rasanya pipi Arrian akan merah sebab dicium berkali-kali. Haha (Arrian anak orang bukan anak mu -_-)

Saya ada keek tapi jarang bebeno nak update. Paling selalu tengok pun pakai youtube. So, tengok video Arrian selalunya dalam youtube. Actually Arrian teramatlah comel sampai umi saya sendiri pun asyik save image (Picture Arrian) dalam iPad -.- Heshh.. Amboi umi, adik dengan abang nak keje dulu. Belum cukup masa lagi nak kahwin awal, hehe (Gurau-gurau *.*). Dulu saya suka Miasara Nasuha, now rasa-rasanya suka Arrianshah Akid pulaklah kot. Comel anak orang nih, geram dibuatnya.


 
(Video yang ni lah korang mesti kena tengok)

Arrian nie comel maybe sebab parents Arrian. Tengoklah mamanye, ayahnye, hensem cantik belake. (Mari blaja sains) Paling saya tak tahan geram bila tengok video "Anak Tomok Merajuk" serious kiut, pandai dia buat memek muka bagi orang Melting. Haish

Koleksi Video Arrian :



okay cukup lah ni ekk bertag-tag. Haha. Apa kata korang sendiri pergi je ke link yang saya dah bagi kat atas ni. Cuma copy paste je link tuh. (Begheh begheh) Saya rasa korang pun akan terpegun, ternganga, terasa macam nak dukung nak cium-cium si Arrian ni jugak. Sebab Arrian memang sangat sangat sangat sangat comel. Kalau boleh umpamakan cute Arrian dengan saiz, saya rasa cute nye sesaiz XXXXXL. Haha.. betol! tak tipu (OK krik krik) k lah, sampai sini je nak update. Assalamualaikum :>

No comments:

Post a Comment