HOME TUTORIAL OWNER BLOGSHOP

Nov 3, 2013

video cute miut untuk kengkawan

Assalamualaikum readers tercinta. Hari ini sempat jugaklah saya nak update blog, sambil study. Alhamdulillah lah ^^ tapi belum ready lagi nak masuk final -_- Maklumlah firstime nak masuk exam dekat IPT. So, memang takutlah cite nye. Hehe..

Bulan yang lepas kot, saya tibe-tibe nak buat video. Video pasal kawan-kawan saya semua. Haha, saja gatal tangan nak buat video cute miut untuk kengkawan, sambil tu dapat belajar jugak cara-cara nak buat video canggih kan? (Canggih ke?) Actually saya suka buat benda-benda ni sume, tapi biarlah sekadar hobi. Ngeng ^.^V

Boleh dikatakan video ni dibuat oleh orang yang masih belum mahir dan perlu diasahkan lagi bakat untuk mengedit video. So, sorrylah kalau video ni ada yang terkurang ada yang terlebih. Tapi yang sebenarnya saya buat video ni khas buat kawan-kawan saya. Sebab saya suka hargai orang (Aceceh....) Saya nak kawan-kawan saya tawu yang saya ni nak kawan dengan diorang sampai bila-bila ^^ (Alamak, jiwang la pulak) Insyaallah until Jannah ekk Yana? Adila? Ikin? Lia? Shira? ^^ Hopefully...



Hope korang tak marah ekk? Hehe.. Nazira buat video khas untuk korang je :')

No comments:

Post a Comment