HOME TUTORIAL OWNER BLOGSHOP

Dec 11, 2013

My Shocking Story

Assalamualaikum dear readers. Terasa setahun tak update blog, hehe berhabuk dah ni. Maklumlah keje kat rumah apalah sangat tolong umi je, pastu tengok Running man. Tengok Running man ni dah macam wajib kene tengok -.- Entah kenapa best sangat Running man ni. haih. So harini pepagi bute update blog pasai My Shock story ni sebenanye pasai ni.. tekan ni --> My Shock Story

Actually dah takde keje duduk kat rumah, ada masa lapang dok tengok youtube, tengah taip-taip dekat youtube keluar My Shock Story. Rasa nak tengok sangat sebab cerita dia pasal manusia yang tak normal, hmm takut jugak nak tengok. Yela orang tua-tua kata orang perempuan takleh tengok sebab nanti anak keluar cacat. (Itu untuk orang mengandung jelah nazira oi) Dah tawu macam tu tapi nak tengok jugak sebab saya kesian tengok diorang, hmm dah lah susah nak berjalan, ada tu sampai bercantum badan tapi ade dua akal? Bayangkanlah kongsi tangan kongsi kaki, dan kongsi badan. Ya Allah alhamdulillah kita yang sempurna sebagai manusia ni dah terlampau normal. macam mana diorang ekk tak cukup bernasib baik?

       

Saya memang selalu tengok rancangan ni kat youtube. Kat Astro mana ada, lainlah kalau amek skybox ken? memang semua ngam! haha. K lah time time macam ni kene duduk sambil tengok Running man. Lagipon pagi tadi download running man episod baru (episod 175) episod baru yalls! Haha. K bye bye Assalamualaikum

No comments:

Post a Comment