HOME TUTORIAL OWNER BLOGSHOP

Nov 23, 2014

Download Running Man dekat KEngSubs

Assalamualaikum, oryte-oryte saya nak share and nak update sikit je. Saya nak bagitahu benda penting ni. Pagi tadi saya nak download Running man tapi tak boleh dekat KEngSubs, saya ingatkan memang tak boleh nak download tapi rupa-rupanya kena buka another server. Selalunya bila buka video Runningman dekat KEngSubs tu, automatik buka pakai server V.I.P kan? So tengok dekat bawah video, ken ada macam bawah ni, so klik pada VIMEO.


Ok lets proceed. Actually mula-mula kalau awak buka mesti jadi macam ni, pakai V.I.P server kan?



LANGKAH 1


LANGKAH 2 



LANGKAH 3



LANGKAH 4


Hopefully semua di atas membantu awak semua nak download running man dengan mudah and jimat quota internet awak semua ye, good luck! 

No comments:

Post a Comment