HOME TUTORIAL OWNER BLOGSHOP

Dec 14, 2014

Cara download movie pakai Torrent (NEW)

Assalamualaikum readers, hari ni saya nak update tentang torrent. Baru-baru ni Piratebay dah tak boleh nak guna. Saya pun try banyak kali, tapi tak boleh jugak. Okay, penyelesaiannya satu je, kalau awak semua nak download apa boleh je taip dekat google search. contoh saya nak download cerita 'We Are What We Are' horror movie 2013. Make sure awak semua taip macam ni;

download horror movie we are what we are by torrent 


Make sure awak kena taip 'by torrent' kalau tak taip, nanti macam mana nak download under torrent kan? Saya pun ada problem dengan IDM, sebab IDM dah baru. So kene purchase, kalau awak punya tak kena macam saya baguslah. Saya sedih tak boleh nak download pakai IDM dah. huwaa...


Kenapa saya highlight box yang atas sekali, ini dia yang penting ni. Saya tak percaya website yang lain, sebab bila nak download automatik dia akan keluar ads dulu, lepas tu suruh download itu lah ini lah. Tapi yang saya highlight box tu terbaik punya, makesure awak amek website Kickass.so, download dia lebih mudah and teratur. Awak taip apa je apa awak nak download, game ke, video muzik ke, software ke, mesti tulis 'by torrent' (wajib).


So, macam gini lah rupa Kickass.so, dah masuk website tu boleh lah click dekat download torrent. Kalau nak pastikan berapa saiz download, boleh tengok dekat description kat bawah, ada tersedia. Jangan risau. Lepas tu macam biasa lah, click download torrent, launch application, and click okay. Tunggu sehingga SEED. Okay enjoy ye? Kalau ada masalah chat saya. TQ  :>

No comments:

Post a Comment