HOME TUTORIAL OWNER BLOGSHOP

May 20, 2015

Apa pelik sangat ni nazira

*bukak youtube* 

hmm... Nak tengok apa ya? nak tengok tutorial make up? nak tengok Zoella? Grav3yardgirl? Pewdiepie? Nash Grier? apa nak tengok ni.. Grr 

Padahal dalam youtube banyak benda boleh tengok, tapi kepala terus jem tak tawu nak tengok apa bila nak search video apa. Benda biasalah yang akan terfikir, 

*taip tah pape tah* 
*tiba-tiba tertaip T dengan R*
             ni pon entah bulan bile tah terfikir nak taip ceni. 

So dah search TR tu tiba-tiba pulak lah keluar perkataan transgender. Saya pun masa tu tak faham transgender tu apa. Saya pun klik video transgender. Wow, seriously? ada jugak transgender dalam dunia ni, sanggup berhabis duit untuk tukar jantina. Mejoriti yang tukar jantina, lelaki nak ke perempuan. Saya tak tertanya diri sendiri kenapa nak tengok video macam tu, tapi yang saya tertanya-tanya kenapa lelaki yang bertukar jadi perempuan lebih cantik dan pandai gile bab-bab mencantikkan diri sendiri. really??? 

Untunglah badan dia sebab jadi lelaki hensem, bertukar jadi perempuan pulak cantik. Haih. Saya ni? nak berpesen-pesen (fesyen-fesyen) ni takde lah pulak sepandai si transgender ni. Kalau transgender orang luar negara ni, saya suka nak tengok Johnluu atau nama dia sekarang dah bertukar jadi AddlynFOX, lepas tu bestfriend social dia, transgender jugak, nama dia Dorian or Diomand Kane dalam youtube. tapi transgender islam? 



memang you lawa, tapi hensem lagi kalau you jadi lelaki tulen. 

no no, tak minat nak follow, minat nak nasihat. kalau dia tak makan saman, biar dia sendiri jawab dengan Tuhan. Saya ada nasihat sorang transgender Islam ni, siap cakap Alhamdulillah dengan buahati dia *Homoseksual*. Really? Saya terpaksa tweet utk dia even hati tak berani, even hati kata tak payah ambil tahu. tapi sebagai saudara dalam Islam, perlu nasihat dia. *Sorry la Amy ye* Eh, dah kelain topik nye ni? Ahaha. Saya sendiri pon tak faham kenapa nak tengok video-video macam ni. Saya tak tahu!!? why nazira why trnasgender?! 

Lepas tu, bila agak-agak dah bosan sangat saya suka tengok prank comedy. Tapi usually youtube kan bagi video-video similar dekat tepi tu. Tiba-tiba (tiba-tiba lagi?) ternampak video tulis.

*Prank gone failed* 

Tengok perkataan tu nampak macam seronok nak tengok. So, saya pon main klik je tanpa berfikir apa-apa. Huish prank gone wrong dia kemain wrong gile. Haha. yelah prank nya pelik-pelik, kalau saya sendiri yang kena pun boleh naik darah, eventho dah tahu itu prank. 

Haaa... apa pelik sangat ni nazira. tengok video yang pelik-pelik. 

Actually tak adalah pelik sangat nak tengok video-video macam ni. Daripada tengok video perempuan gadoh lah apa lah, huhu. Kalau nak fikir-fikir balik memang lah tak ada faedah langsong. tapi takpa-takpa, next week saya dah start kerja, sekali sekala nak rehatkan kepala tengok video yang pelik-pelik boleh kan? tapi actually saya memang suka tengok benda yang pelik-pelik dalam dunia ni. Ada yang dulu 2 tahun lepas, saya rasa diri saya lagi pelik gile, saya suka tengok 'orang-orang yang istimewa'. faham tak? 

i mean video orang yang cacat dari segi fizikal. huhu. 

pelik kan nazira ni? ughh.. tak tahu lah lepas ni saya suka nak tengok apa pulak -_-'

No comments:

Post a Comment