HOME TUTORIAL OWNER BLOGSHOP

May 8, 2015

Cara download game best-best 2015

- - - eh semak nye muke die - - -

hi sparkless, here is mother sparkles. Haha. Sedap bunyi nya bukan? dapat bunyi tu dari 'Gigi gorgeous'. umm umm, semalam baru lepas berperang dengan dua paper yang gile hardcore tho. Paper account dengan paper Marketing. Alhamdulillah jawab soalan dengan jayanya. Dan berharap sem ni dapat naikkan pointer cpga saya. Orang kata kena yakin kalau nak bejaye kan. Yeah yeah. Pedulikan orang kata apa, saudara mara nak kata apa, kawan-kawan nak kata apa, musuh-musuh nak kata apa, jadi diri sendiri, kalau rasa diri tu yakin, kenapa nak takut. Orang lain tak faham apa kebolehan kita, orang lain tak faham kenapa kita kena hadapi dugaan. Allah kata ganjaran besar buat orang yang bersabar. So, sabar ya kawan-kawan, usaha tangga kejayaan. 


Baiklah, adik empat lima orang adik comel tanya macam mana nak download game yang percuma. Meh saya (kakak) ajarkan macamana nak download yang best-best. Pertama sekali adik kena ada file torrent. Kalau adik tak ada file torrent, adik download torrent dekat filehippo. Dah bukak link filehippo, go search torrent. takpun adik just klik link ni torrenttoratora. Dah nampak file torrent? klik torrent paling latest, lepas tu tekan download. Dah habis download torrent, run macam biasa. Kalau dah finish, of course adik boleh download apa-apa je dengan guna file torrent ni. Adik-adik nak download apa ya? okay meh saya senaraikan game-game yang best. 



Tapi kalau adik-adik nak main game The Walking dead ni, tak best main bila tiba-tiba main season two. Adik kena main game ni dari awal, kalau tidak nanti tak syok nak main. Samalah dengan game 


Ni tak habis lagi explaining dia, macam ni, kalau adik nak download game-game best kat atas ni semua adik kena pegi ke piratebay

Saya try The Walking Dead ya. Ni contoh je. Saya dah ada dah game ni. Lepas itu tekan 'Pirate search'.


Lepas tu download lah mana satu adik nak download, maksud saya adik download yang quota dia tak besar sangat, tak sikit sangat. Lepas tu makesure tengok SE, tekan mana yang paling banyak. 


Dah berkenan mana-mana file, pastu tekan 'get this torrent'. Pastu Launch, tunggu lah habis download. Dah siaaaap. boleh main. Haha. Okay kepada yang nak download, semoga berjaya. 

No comments:

Post a Comment