HOME TUTORIAL OWNER BLOGSHOP

May 5, 2015

Jom Join Ceria 1st Giveaway

Hi, readers! Sihat tak? Semalam semua dah start bekerja dan bersekolah. Nazira pun dah start masuk kelas. Eh? Tak tak, esok saya ada final exam. Huish sempat Nazira update belog ekk? Tapi tapi terpikat dengan satu giveaway ni. Ehem, harini Nazira rajin nak join giveaway ni. Kali ini nak join Miss Xyz pulak. Jom join!


Syarat-syarat penyertaan :


  1. Wajib mempunyai blog yang PUBLIC dan kalau sudi followlah blog ini.                                   

               
  2. Buat satu entry di blog yang bertajuk Jom Join Ceria 1st Giveaway!                                                  
                      
  3. Letak banner di bawah dalam entry tersebut dan link kan ke blog ini.


  4. Tag 3 orang rakan blogger anda dan pastikan mereka tahu.                                                      
                   
  5. Setelah selesai menaip post tersebut, komen di entry blog ini.                                                           

  6. Kalau sudi follow instagram ini (bukan paksaan) & kelebihannya, kami akan follow back sesiapa yang follow kami selama giveaway berlangsung.                                                                    

  7. Tarikh tutup giveaway ialah pada 12 June 2015.                                                                                
     
  8. Pemenang akan dipilih melalui random.org

Hadiah-hadiah yang menantikan pemenangnya!


  • 5x Floral Mask untuk 5x pemenang
  • 1 baju (pilihan sendiri) untuk 1 pemenang
  • 1 buku Fixi (pilihan sendiri) untuk 1 pemenang 
  • 3x Bloglist sehingga May 2016 untuk 3 orang pemenang
  • 2x Blog review untuk 2 orang pemenang 


*Miss Xyz kate kalau ramai join giveaway ni, hadiah bertambah taw. Jangan lepaskan peluang!*




Saya tag Raihanah, Nurul dan Aishah   





2 comments:

  1. Singgah dari segmen yang sama.. Good Luck ! ^.^

    Nak jadi sponsor contest Ira tak ? Hope sudi :)
    http://syahirahvaliant.blogspot.com/2015/05/pencarian-sponsor.html

    ReplyDelete