HOME TUTORIAL OWNER BLOGSHOP

May 17, 2015

not in mood

harini rasa macam tak ada mood sangat-sangat. sebenarnya daripada semalam lagi tak ada mood. Tapi disebabkan manusia ada sifat sabar, so sebab tu ada perkataan 'pura-pura' kot?


hiding everything behind a fake smile. 

Puas saya fikir kenapa saya tak ada mood, memang lah orang kata dengan cara ambil wuduk boleh hilangkan rasa tak ada mood, tapi lepas dah relax mesti terfikir balik.

still lagi tak faham kenapa rasa macam ni.

Apa yang buatkan saya tak faham, kenapa ada rasa perasaan nak tahu, kenapa ada perasaan baik sangat kat dalam diri ni? Nak tawu tak, saya ni pemaaf sangat,

i mean i just apologize even that wasnt my fault? seriously that was me?

why bodoh sangat 'nazira'. kenapa? (nazira ini blog, everyone read this) 

penatlah nak mengalah je. Sampai bila nak jadi baik ni nazira? damn me. word of 'friend' ended with end. So, be it.

I dont mind how hard i cried and how i pushed myself for this. PENAT! PENAT GILE!
but what i really care so much is my life, my study, frienship, and my 'bae'? really? no im not thinking about bae yet. 

I am sick of that. I really f done of it. Even i know it was me who said 'gbye' but seriously i need a space or maybe i need a new one who really understand me? just maybe.

'heyy i hope you change' -me.

What i just want now, pergi kat satu tempat yang tenang setenang tenangnya.


2 comments:

  1. Replies
    1. yeah,, mggu ni mmg i nak pergi holiday,, in sha Allah membantu kot :>

      Delete