HOME TUTORIAL OWNER BLOGSHOP

May 16, 2015

The Return Of Superman

Letih betol saya nak menunggu episod yang lambat 'dia' nak upload dekat KEngSubs ni. Bila excited nak tengok tiap-tiap minggu nak kene update video ni. Demi The Triplet, xpecially untuk Manse. hehe. Memang ramai cakap Min guk lagi comel, tapi Manse tatap menjadi pojaan hatiku. Haha. Harini nak update sikit-sikit je, sebab nak rehatkan otak ni. Maklumlah, baru lepas menjawab final exam, and tak sabar rasanya nak hari Jumaat sebab family day. Family day dekat mana tu rahsia, nanti saya share dekat mana ekk. 


-Min Guk-


-Dino the triplet-

Ehem ehem, sebelum terlupa harini birthday ayah saya.'Selamat hari lahir ayah, adik sayang ayah' Semoga ayah sentiasa sihat, dimurahkan lebih banyak rezeki dan sentiasa diberkati oleh Allah di dunia mahupun di akhirat. Adik bangga ada superhero macam ayah. memuah! 


Eh pulak semalam 16 May birthday kawan baik saya. Aiza Adelina yang comel ni. Hehe. 'Happy Born Day sayang' Semoga hang (Aiza anak jati Kedah) stay beautiful cause hang memang cantik, dimurahkan rezeki, be lucky evertime and sentiasa sihat dipanjangkan umurnya. muah! 


No comments:

Post a Comment