HOME TUTORIAL OWNER BLOGSHOP

Jun 3, 2015

Tunggu pos laju sampai depan rumah

Kenapa lah hati ni asyik kata macam disebut-sebut. (eceh)

Tapi tak tahulah saya rasa macam ni. hehe.
Lama jugak dup dap dia, tapi lepas tu hilang sebab lupa. Haha. Trajis cerita saya ni kan? Lalala.

Lama betul saya tak mengupdate belog comel saya ni. Hehe. Saya nak pesan kat diri sendiri, suruh rajin update belog, tapi tetap jugak malas nye tu.

Rajin nak tweet rajin nak tengok video kat youtube lagi besh. Haha

Ehem Ehem.
Readers ingat tak saya pernah masuk blogwalking. Blogwalking namenye special sikit, Blogwalking by Kisah Si Gadis Leo. 

Haa sedap kan bunyi dia. Ececeh, nazira ni excited. (Kenapa update pasal blogwalking tu lagi?)

Saya update lagi tentang blogwalking Una sebab-sebab saya dah menang, yey Alhamdulillah.

Tak sangka saya menang blogwalking daripada Una. Sebelum ni banyak jugak saya join blogwalking tapi tak berjaya, huhu.

Alhamdulillah rezeki saya dah sampai untuk segmen daripada Una.

*Thankyou Una semoga awak sentiasa dimurahkan rezeki berpanjangan* 

"tak shabar nak tunggu hadiah lah una."


Syok nya bila dapat tersenarai sebagai pemenang yang kedua.

Kedua pulak tuh. homaigad, seronok sangat. Tak boleh nak gambarkan bagaimana rasanya menjadi pemenang blogwaking, saya maksudkan pemenang dalam alam maya. ecewahhh. Yeay

Tak sabar nak tunggu pos laju sampai depan rumah !! again, thank you so much Una :D

Ehem lagi satu kepada readers yang tak follow lagi Una, jom follow and Una tersenarai dah dalam blog list saya. Boleh la readers stalky stalky ye? hehe.

No comments:

Post a Comment