HOME TUTORIAL OWNER BLOGSHOP

Jul 30, 2015

Esok quiz!!!

"Esok ada quiz account! Ya Allah ya tuhan ku, kenapa lah nazira tak tahu yang esok ada quiz!
Padahal nazira tak pernah missed class lagi. How can it be!!!"

Nazira bukan apa terkejut bila dapat tahu pun daripada Alin. (thanks alin) Kalau tak esok i just go to the class and then tiba-tiba ada quiz without preparing anything. seriously? Nazira tak ready!!!

So malam ni nazira dah pergi study LAST MINIT dengan alin dekat library. homaigod, macam mana lah benda macam ni boleh jadi. Terasa macam student yang tak alert pulak. Takpelah in Sha Allah esok nazira & alin boleh jawab dengan jayanya hehe... Sorry lah kalau readers baca, rasa macam anoyying sikit sebab ayat nazira ni panik padahal quiz je pon ekk?

Tapi tapi, even quiz, carry mark seratus peratus penting for our cgpa. (Ehem, jgn show off sgt) So semua quiz jangan lah pandang rendah. Kena jawab macam mana fokes nye nak jawab final exam. (Belajar daripada kesilapan)

Kepada yang menghadapi quiz, or test good luck okay, jangan lupa baca doa.

4 comments:

  1. blogwalking~ gudluck :)

    free2 nanti jemput join simple ga ni ^^

    http://nanakimie.blogspot.com/2015/07/saya-nak-menang-giveaway-raya.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. thank you, nanti kite singgah ye.. in sha allah :D

      Delete