HOME TUTORIAL OWNER BLOGSHOP

Jul 27, 2015

selamat hari raya

Lama betol tak update blog, rasa rindu. huhu...

Siapa rindu nazira update blog *krik krik* oh terima kasih-terima kasih. Saya pun rindu awak semua.

Actually kali ni nak update pasal apa pun taktau. oh oh, by the way nazira nak tukar bahasa kat sini, sebelum ni nazira  main pakai taip guna ' kau aku ' ken? 
sekarang nak pakai nama je. Sejuk sikit mata nak baca ekk?  

So far nazira sihat-sihat je.
Kepada readers yang asyik tanya about torrent, nak nazira update lagi about torrent ke or about bila dah ada torrent mana nak cari movie torrent?

kalau nak tanya, tanya jelah jangan lah segan-segan. 

And janganlah tanya dekat sidechat je, reply dekat comment. 

Nazira open public, sebab kalau korang reply dekat sidechat tu macam manalah nazira nak terangkan balik. So minta kerjasama ekk.

Apa lagi nazira nak taip ni, takut merepek-repek je update ni karang.

Oh, lupa nak wish, selamat hari raya aidilfitri, maaf zahir dan batin kepada semua readers and bloggers.

Kalau nak datang rumah, datang lah. Tapi nak cari rumah saya tu, pandai-pandaila ekk. 

Raya tahun ni macam raya tahun lepas. Tak meriah sangat, sebab tak ada abang. 
Kalau salah sorang tak ada masa raya ni, rasa tak lengkap. 

Abang sebok dekat atas platform dekat Kerteh. Takpelah, adik faham abang nak cari duit.
Faham faham.

tapi sedih sikit sebab dua tahun raya, tak ada abang.

Melampau lah kalau sebulan raya tak ada abang ken, maksud nazira, abang tak ada raya sama-sama time raya pertama. Yelah raya pertama lah orang kata meriah. 

Ehem ehem, lastly nazira nak cakap. Alhamdulillah nazira dah ada someone. Siapa?  

belum ready lagi nak mengaku dalam blog. Readers doakan kami ye? nama dia Iman. In Sha Allah dia yang terbaik.

No comments:

Post a Comment