HOME TUTORIAL OWNER BLOGSHOP

Oct 16, 2015

FOR ANONYMOUS

Dear "unknown" u ni siapa? i kenal u ke? Cara u tu salah, sebab menakutkan orang, and kalau betullah u tawu about boyfriend i macam apa yang  u cakap? Prove it! Jangan la chat orang tapi tak tunjuk kan diri u siapa. Ingat ni drama ke nak bajet zoro or heroin? i tak tawu u ni lelaki ke perempuan? Ini zaman moden, pakai apa pun boleh contact, but u contact dengan cara yang salah. i tak tawu niat u baik ke tak. Tolonglah hormat orang, and lagi satu kalau u kenal i sebab u stalked blog i? Itu tak cukup! U know nothing. U just know who i am based on all my entries only. Kalau u nak bercerita or nak kenalkan diri u ke direct contact i okay. U cakap u kenal i ken? So u know how to contact me anonymous! But kalau u still chat mcm tu je, i just nak cakap u pengecut and Alhamdulillah we figure this out already.

No comments:

Post a Comment