HOME TUTORIAL OWNER BLOGSHOP

Mar 13, 2016

happy birthday to myself

happy birthday to me
happy birthday to me
happy birthday to myself
happy birthday to me... (tiup lilin) (tepuk tangan)



Ucapan selamat hari jadi untuk diri sendiri. Nazira dah semakin tua, bak kata dia. "Semakin tua kau sayang" Kuwajaq. Macam dia tak tua pulak, haha. Kepada readers yang sedang sekodeng ni, nazira nak share about a very last celebration my birthday party. Party agak private sebab untuk budak-budak hot je yang boleh join. Haha JOKE

Last orang celebrate birthday Nazira was last year. Apa yang best nya tahun lepas, two times nazira celebrated birthday dalam minggu yang sama. Mula-mula best friend nazira buat surprise dekat Mahkamah, Putrajaya. 

Sumpah terharu sangat-sangat, siap ada belon, pizza dominos, kek yang akhirnya menjadi bahan balingan. (Nasib baik bukan kek secret recipe) And masa  tu nazira memang tak expect langsung diorang nak celebrated birthday nazira and nazira pon lupe haritu birthday sendiri.

So pukul 12:10 pagi tadi nazira dapat wish dari kawan-kawan, xpecially parents and buahati. Tapi yang paling menganjing malam tadi punya wish, daripada member hausmate.

Kemain kata nak baling air busuk dekat nazira. Aduyai, tak takut pon! HAHAHA Entahlah tak tawu nak taip apa lagi ni. bye now

No comments:

Post a Comment