HOME TUTORIAL OWNER BLOGSHOP

May 20, 2016

Giveaway Spicy Ramen Challenge by Bajuwarnacoklat & Sponsor


Bila ternampak giveaway ni, dah lama tak join giveaway macam ni. Dulu last post entri about this kind of giveaway, rasanya 6 bulan lebih dah tinggalkan blog. Haha. Kali ni giveaway daripada sis Rai, agak menarik giveaway dia. Pemenang boleh dapat sebungkus Spicy Ramen tapi dengan 10 pemenang. Banyak jugak dengar cerita yang spicy ramen ni dah viral sekarang dalam youtube, nak tunjukkan kepedasan Ramen ni. Nazira nak try tapi sampai sekarang tak try-try. Haha. Berminat sangat sebab nazira memang suka makanan yang pedas-pedas ni, menarik perhatian betul giveaway sis Rai ni. Ish! Haha.

 

                  

 


(merah bibir diorang nih, pedas sangat ke?)

Jadi, nak cuba nasib dekat giveaway yang ni, mana la tawu boleh meleleh hingus sebabkan kepedasan  macam youtubers tu semua. Haa siapa yang belum pernah rasa spicy ramen & seronok join giveaway ni, boleh lah join skali. Expired date giveaway ni lambat lagi ( 2 June 2016 ) masih sempat lagi korang nak berebut nak rasa kepedasan Ramen ni (siapa yang tak pernah rasa lagilah). Harap dapat lah menang sebungkuih.

2 pari-pari pojaan hati

Sis Emieysandra
Sis Anis

9 comments:

  1. berselera benar adk tu makan ramen... mcm nak try pulak... gud luck awak =D

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la, sebab terliur tu rasa nak join. thankyou aawak :D

      Delete
  2. Singgah kembali.. Goodluck yee.. umie dah follow awak balik..hehe
    http://hiphiphorray15.blogspot.my/2016/05/pencarian-bloglist-jun-2016.html

    ReplyDelete
  3. Good luck.. meh singgah blog saya http://www.leyayeolly.com/

    ReplyDelete
  4. All the best !
    http://theathra.blogspot.my/2016/05/giveaway-spicy-ramen-challenge-by.html

    ReplyDelete