HOME TUTORIAL OWNER BLOGSHOP

May 23, 2016

Nur Raihanah buatkan header

Hi gais. seronok nya bila tengok header sendiri dah cantik. Nazira buat tempahan dekat Sis Rrai ni, sebab nazira tak mahir edit header, and menu tab pun dia buatkan. Hehe. Cantik dah header belog nazira ni. Btw tempahan sis Rrai still available. Siapa yang nak cantik kan blog sendiri tu, and tak reti macam nazira boleh buat tempahan pada dia. She will never let you down, idea dia sangatlah comel, and menepati citarasa and quite easy dealing dengan dia tau. So, if anybody nak cantik kan blog boleh buat tempahan pada Sis Rrai sementara masih available to do so, okay? Muah! Thankyou sis Rrai! and dont worry about the payment, murah (jangan minta murah lagi) and sangat berbaloi, sebab Sis Rrai tak macam bloggers yang nazira pernah buat tempahan dulu, gile mahal. serious! sepatutnya dulu lagi murah, and sekarang. Tapi ni terbalik, dulu mahal sekarang murah je tempahan, tapi daripada Sis Rrai je murah dan memang berbaloi.

she made my header and menu tab *so pretty*

Puas hati sangat sebab dapat buat tempahan dekat sis Rrai. dulu agak tak yakin nak buat tempahan, tapi tengok gambar-gambar yang Sis Rrai dah editkan tu, uuu cecomel belaka. Teringin jugak nak fully edit macam Sis Rrai buat,tapi nazira buta kod. Semua nya orang yang buatkan, nazira tahu post entri dan edit header je. Tapi edit header pun tak cantik!! harap ada photoshop jer! Huwaaa! hmm so sesiapa berminat nak buat tempahan. boleh wasapp Sis Rrai. Dah la comel, cantik, pandai pulak tuh. Hehe terima kasih daun keladi sis...

3 comments: