HOME TUTORIAL OWNER BLOGSHOP

May 20, 2016

SEGMEN : PENCARIAN BLOGLIST BULAN JUN & PENCARIAN BLOGLIST TAHUN 2016



Hi gais, second segmen nazira nak join kali ni, giveaway daripada sis Syf.dean. Nazira stalk bio owner blog ni. Dia seorang yang pendiam, setia, dan dia bakal menjadi seorang photographer. Dulu-dulu masa sekolah menengah teringin jugak nak jadi photographer, tapi tak ada camera nikon yang besar gedabak tu, huhu tak mampu masa tuh, terus tak jadi. Sekarang dah minat nak travel-travel je. Takpelah goodluck sis, semoga tercapai cita-cita sis nak jadi photographer nanti.

Berbalik kepada segmen ni, korang just follow blog sis Syf.Dean dan buat entri tentang segmen ini serta tinggalkan link penyertaan dekat komen di blog sis Syf.Dean. 10 pemenang yang bertuah (mungkin termasuk saya hehe) akan menghiasi ruangan bloglist bagi bulan 6 serta tahun 2016. Yey! good luck gais!

1 comment:

  1. Hi ... Singgah dari segmen yang sama ... Jangan lupa join contest kat Jom Bercontest dan singgah jenjalan kat Kisah Hidup Ku ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ... Maaf lambat blog walking ...

    ReplyDelete