HOME TUTORIAL OWNER BLOGSHOP

Jun 4, 2016

Birthday boy


Eh pejam celik pejam celik dah 4 Jun, tinggal lagi sehari je nak berpuasa dan mulakan bulan Ramadhan. Harini dengan entri paling special, nazira nak ucapkan selamat hari lahir kepada orang tu (Kat dalam gambar tu). Ini untuk kali kedua saya dapat sambut birthday dia. Dulu birthday dia pun tak dapat nak celebrate sebab jauh, masa tu dia dekat pahang. La ni, dia bukan dekat Pahang, tapi lagi jauh nak wish ni, bagi flying wish jer. Sekarang dia belajar dekat UMS jauh nun dekat Labuan, Sabah sana. Harapkan wish jelah, nak nampak lagi effort "Aku buatkan video birthday wish je.. Susah sangat nak fike". Haa centuu..


Awak semua takleh la tengok video birthday tu, manja saya dia je yang tahu. Haha. (Manja ke??? Haha) Tahun ni birthday dia yang ke 20. Semoga liku-liku lepas ni dia boleh hadapi dengan penuh kesabaran, dan both will survive together, okay?

If you read this entry my dear:

I wish you happy birthday! I know I already wished by texting you. But Idc Haha. Here comes the list my wish for you:

  • Welcome to the new age.
  • Every year you passyour birthday and know that you were born that day.
  • May your coming year be filled with dreams and good of madness.
  • However you decide to spend your day, hoping it turns out just the right way. 
  • I want to thank you for always loving me and being patient with me through thick & thin. 
  • I'll support you and always right behind you. 
  • Don't ever give up what you ever discovered, Allah always right to His servant.
  • Waiting is a part of my hobby now. 
  • Saranghae. 
Cepat balik k (Hadiah tuntut time dah balik Semenanjung okay?) levyu :') 

No comments:

Post a Comment