HOME TUTORIAL OWNER BLOGSHOP

Dec 4, 2011

Kasut sekolah saya cuma lap sahaja tak payah berus lagi, YEAY!

 huarrr... ngantoknye -,-
Haihh, tapi tetap gatal tangan nak taip nie haa...

Hye korang semua. Hari nie aku rajin sikit nak share pasal sekolah nie. Ehem ehem, korang ade kasut macam aku? takde doh HAHA! maybe lah kot ( cehh bajet ) . Sedap tak sedap tu belakang cerite, yang penting ken aku tak payah susah susah nak berus dok dalam bilik air cuci kasut. Lepas tuh nak tunggu kasut tu kering lagi ken? betol tak? itu yang paling aku malas, lagilagi kalau nak cuci ken kene hari minggu. Hari cuti ken orang-orang macam kite nie busy dgn hanging nye lg, dgn tido nye lagi. So, belilah kasut sekolah yang kulit ataupun PVC. Eleh tak kesah lah sume tu janji time kite tak buang dengan mase nak mencuci memberus tu.

will wear on 2012
 

Lagipon kalau beli kasut sekolah yang kulit senang sikit, lap je dah bersih. Lepas tuh tak kotor kalau kene tanah ke, tumpah air ke. Start sekolah kasi sarong jelah :D wee... Aku pun pelik sebab aku awal sangat beli kasut. Selalunye nak dekat tengkujuh baru aku beli. Tehee... Tapi alhamdulillah la jugak sebab dapat jumpe yang memang style fashion kasut yang aku nak. So, tak payah lah cari dekat KL lg. Just, kain sekolah, baju sekolah, buku sekolah, alat tulis je belum beli lg. Tapi tadi aku pergi Parkson Batu pahat, cari beg, tapi tak cun . Aku tak berkenan langsung. So, maybe cari dekat KL nanti.


-
-
-
-
-
-
-
-
-

Aku buat entri yang ini bukan nak berlagak, just nak share dekat korang. Manelah tawu sekolah korang boleh pakai kasut macam tu ke. Heleh, tiru je kasut macam haku ni, tak kesahlah . Memang susah sikit nak cari kasut PVC atau kulit nie. Sebab cume kedai-kedai yang special types je yg jual kasut-kasut sekolah kulit mcm atas tu ( aku punye ). Kire untunglah jugak aku dapat masuk sekolah bertuah nie ( SMK BANDAR RINCHING ) tak payah susah-susah nak memberus, just lap gune kain. Anytime pun bole


okay gambar tak ade kaitan
 
-
-
-

Another info  :

Umi dah sihat daripada demam :') I LOVE YOU UMI!!!