HOME TUTORIAL OWNER BLOGSHOP

May 27, 2013

Member yg aku mention *macam hamba Allah tu kata* takde marah sangat, dia pulak melebih-lebih.


hah? apa? oh? mana? ye? sape? *tibe tibe* 


Assalamualaikum readers ( ADA KE READERS ) haha
Thanks lah sebab ada jugak yang sudi nak baca blog Ungu saya ni. I prepare for make my blog like this best, dalam masa 10 jam heh. Naik juling mata nak nengok lappy screen nie. Hahah, tapi demi blog kelihatan cute (cute ker?) tak tido pon takpe. Heh!
LOL, sejak bila suka hupdate blog ni... esh ieya ni, mengade-ngade ni... 

Harini mood tak berape nak baik sangat.. Sebab malam tadi, ada orang tu kutuk-kutuk saya dalam Twitter.. Tak payah lah mention Hamba Allah ni, maybe dia memang panas baran. Padahal pasal perkataan "PURBA" je pon nak kutuk-kutuk. Kay, aku mang suke.*** Member yg aku mention *macam hamba Allah tu kata* takde marah sangat, dia pulak melebih-lebih. Haha. Okay Emotion End. tapi I AM STRONG! cewah! tapi memang betul, tak suka nak tunjuk kemarahan dekat orang lain depan orang lain, ok keling sudah mari -_- ayat failed gile. haha


Cikin fault! Im crying huwaa *ape aku merepek ni?*

Haha, eh? ni kenape ni, nangis ni, macam budak-budak ni. Ape ni... okay banyak betol ni ni ni... Ini sebab syikin, taknak bagi balek thumbdrive comel saya,hehe.... just disebabkan Runningman. Okay yang sebenarnya, i started watch Runningman since sekolah lagi. 
Pengaruh sape saya bawak ni? Hahahahahahahahahhahahahahaha. Pengaruh abang saya.
Hehe, gile abang tu diturunkan dekat i, and then i craze it too til today >< hek

Okay muke paling gempak, muke Haha! Ni edit sendiri ni *ok Bangga jap*

Sejak saya suka tengok Runningman so jadi macam isi hati lah. Tup tup, isi hati kok jadi luahan hati.? Ni apehal jiwang pulak ni, sewel... So, i do better expressed it dekat member-member satu kelas. 

Iyeke satu class aku citer? LOL. Haha, i just citer dekat Syikin, Mimi, Azlita, tak silap lah.. hmm *perah otak jap* yelakot? ish lupe.. btw expecially dekat Noora.! heh! Dia pun peminat Runningman jugak beb! Ieya ni bff sendiri minat Runningman pon tak sedar ke? Ahaha.... So, since i admit pasal Runingman ni lah kan kan... So maknanya, saya turunkan gila saya dekat diorang *syikin & mimi* Haha! Tah ye ke tidak aku citer ni, memandai je aku ni.

So, sebab tu lah thumbdrive kesayangan buah hati saya tu hilang je memanjang, sebab nak share dkt diorang pasal semua episode. Tup tup abang aku download, copy folder, paste 
dalam thumbdrive, and then *fuh penat bebel* pass dekat diorang. Untongla korang
dapat kawan canggih macam aku ni. *kembang* Hehe. Main-main jer... 
Hehe. Okay, how their's react when they got Runningman episodes. like this! 

Muke mimi jadi mcm Haha, muke Syikin jadi mcm Sukjin Hehe *joke*

This Variety Show, giler awesome. Orang Malaysia yang tak pernah tengok, wake up lah beb, saya tengok untuk kali pertama, boleh pulak falling in heart dekat KWANG SOO >< bhaha. Lelaki korea paling tinggi plus lawak plus handsome plus sweet plus plus plus plus lah! hah! hambek kau, nak tunjuk sangat 
Runningman ni best sangat. Hahah. 

ni dari episode 130, Taik lalat paling besar dlm dunia

Tapi kan, tonton runningman ni, mcm treatment taw. Kalau korang tengah sedih ke kan, korang akan nangis *tibe-tibe* Korang mesti nak gelak! DAEBAK(hebat) giler diorang ni, realitinya rancangan Runningman ni, diorang tak pakai skrip, diorang spontan, tu yang sampai ada episode paling kelakar tuh >< Hehe. 

Kwang Soo ni tak perlu menari weh. Kalau tengok die menari, LAWAK GILER! i kalau tengok dia  menari, sumpah ! i laughed sampai tahap maximum dah tuh! nak tunjuk kan memang dia lawak giler-giler-giler! Haha! well sebab tu die memang award tahun lepas. Congrats la KwangSoo, sarang hae! ( perkataan paling faham lah utk aku dalam bahase korea ) 

Dia nak joget Zapin ni .. Ewah ewah~