HOME TUTORIAL OWNER BLOGSHOP

Aug 12, 2014

Download Running Man or RoomMates 2014


Assalamualaikum uolls. Terima kasih sebab sudi lagi nak stalker blog saya yang tak
seberapa cantik ni. Okay berbalik kepada si peninjau-peninjau yang asyik tanya pasal
download torrent, download running man tu, persoalannya terjawab hari ni ekk.


 okay first sekali makesure korang download IDM dekat filehippo

makesure korang download yang latest punya and kalau korang tak ada IDM
so alamatnya korang tak dapat lah nak download Running man. 



 lepas tu search : IDM 


 Oryte second step, hehe sambil taip sambil kunyah kuih raya ni... Pro en? haha.. okay dah jumpa IDM, mcm gini rupa dia.

Tekan download <-- ! 



 okay proceed dah settle download, jom bukak website baru and jimat quota internet untuk download Running Man.

GOODDRAMANET



 do so on with open up the latest running man yang korang nak download. Untuk GoodDramaNet ni korang kena download sebanyak 6 kali, tapi jimat internet lah. serious.

now, contoh saya ambil RM episod paling baru episod 208.




Actually bila korang tekan play, automatically IDM akan keluar file macam ni.


So, dah boleh start download



Yeay dah habis download, so korang proceed lah download untuk part 2, 3, 4, 5, and 6. And bawah ni contoh saya dah habis download untuk Part 1 RM 208 ken? So ini hasil nya jom menonton...... SEMOGA BERJAYA :>