HOME TUTORIAL OWNER BLOGSHOP

Mar 15, 2015

20th birthday girl

13 Mac 2015

Assalamualaikum readers tercinta. Seronoknya sebab dapat luangkan masa dengan family, kawan and bae. Hewhew, feel so like real life. Lambat beno rasanya saya nak update pasal birthday, belated birthday update ni. Nak share kat semorang apa perasaan orang yang dah tua sambut birthday ni. hew hew. Sebenarnya kawan-kawan baik saya dah sambut dulu dekat rumah sewa lagi. What a big surprise dengan buah hati saya pun ada. Itu yang paling mensurprisekan lagi.


Dengan semangat 20 tahun ni, TARAAA... Dua kali birthday parti berlangsung beb. Terasa happy sangat-sangat, maklumlah semua yang ada dalam rumah tu bohong sunat, katanya taknak keluar rumah. Hmm hmm kawan baik kan? layan kan aje karenah meereka. Hehe. Then esoknya pulak dekat rumah family pulak, otw nak balik rumah family. Balik-balik je nampak kat atas meja makan? KEK! So happy meh birthday girl ni (senyum ke telinga) Umi rancang nak buat hari Sabtu ni, kirenye semalamlah. Tapi tak jadi, sebab Yana dengan Liya sebok nak balik rumah.

selfie sat

So umi pon tukar plan, buat hari Jumaat. Dengan semangatnya, aku pon balik nak tolong masakkan spaghetti untuk kengkawan. Ada lagi surprise, rupenye ayah dah balik dari kerja, umi kata ayah amek half day. (senyum dah sampai kat blakang telinga) Tengah sronok-sronok masak, saya tetibe teringat dekat abang, sebab rindu ken? so on the spot saya wasapp abang. Dalam pukul 2.45 macam tu lah, tetibe abang muncul. Dalam wasapp macam taknak balik rumah ken, hehe. Rupe-rupenye abang plan memang nak balik, tapi nak surprise. Abang pergi beli hadiah untuk saya. Dengan bangganya dapat niiiiiii....
tenkiu abang. memuah!

Masak dah siap, spaghetti saya masak sendiri, lepas tu masak nasi, lauk sikit, dengan ayam goreng. Yum yum. Buat kecik-kecik je, untuk kawan-kawan saya yang rapat je. Tapi sedih mowa tak dapat datang. Haish. takpelah. Nak ajak saudara mara, bajet saya pulak lari. Hehe In Sha Allah birthday 21 nanti jemput saudara mara sekali ekk. urmm urmm,, Sayang sekali bila my bae tak dapat datang. haha takpelah, ada class kan? lepas tu dia nak balik Muar, kalau datang rumah nanti dah malam baru sampai. Lagi lah saya risau, sokay takpe. tak payah datang ekk.

rindu. 

Okay dah semua dah mai umah jooooooooooooom. tipu lilin. hehe.

tioooop.

suap umi first.

then ayah.

then my abang sado.

my debab.

my tembam.

love you guys. memuah.