HOME TUTORIAL OWNER BLOGSHOP

Jul 30, 2015

Esok quiz!!!

"Esok ada quiz account! Ya Allah ya tuhan ku, kenapa lah nazira tak tahu yang esok ada quiz!
Padahal nazira tak pernah missed class lagi. How can it be!!!"

Nazira bukan apa terkejut bila dapat tahu pun daripada Alin. (thanks alin) Kalau tak esok i just go to the class and then tiba-tiba ada quiz without preparing anything. seriously? Nazira tak ready!!!

So malam ni nazira dah pergi study LAST MINIT dengan alin dekat library. homaigod, macam mana lah benda macam ni boleh jadi. Terasa macam student yang tak alert pulak. Takpelah in Sha Allah esok nazira & alin boleh jawab dengan jayanya hehe... Sorry lah kalau readers baca, rasa macam anoyying sikit sebab ayat nazira ni panik padahal quiz je pon ekk?

Tapi tapi, even quiz, carry mark seratus peratus penting for our cgpa. (Ehem, jgn show off sgt) So semua quiz jangan lah pandang rendah. Kena jawab macam mana fokes nye nak jawab final exam. (Belajar daripada kesilapan)

Kepada yang menghadapi quiz, or test good luck okay, jangan lupa baca doa.

Jul 27, 2015

selamat hari raya

Lama betol tak update blog, rasa rindu. huhu...

Siapa rindu nazira update blog *krik krik* oh terima kasih-terima kasih. Saya pun rindu awak semua.

Actually kali ni nak update pasal apa pun taktau. oh oh, by the way nazira nak tukar bahasa kat sini, sebelum ni nazira  main pakai taip guna ' kau aku ' ken? 
sekarang nak pakai nama je. Sejuk sikit mata nak baca ekk?  

So far nazira sihat-sihat je.
Kepada readers yang asyik tanya about torrent, nak nazira update lagi about torrent ke or about bila dah ada torrent mana nak cari movie torrent?

kalau nak tanya, tanya jelah jangan lah segan-segan. 

And janganlah tanya dekat sidechat je, reply dekat comment. 

Nazira open public, sebab kalau korang reply dekat sidechat tu macam manalah nazira nak terangkan balik. So minta kerjasama ekk.

Apa lagi nazira nak taip ni, takut merepek-repek je update ni karang.

Oh, lupa nak wish, selamat hari raya aidilfitri, maaf zahir dan batin kepada semua readers and bloggers.

Kalau nak datang rumah, datang lah. Tapi nak cari rumah saya tu, pandai-pandaila ekk. 

Raya tahun ni macam raya tahun lepas. Tak meriah sangat, sebab tak ada abang. 
Kalau salah sorang tak ada masa raya ni, rasa tak lengkap. 

Abang sebok dekat atas platform dekat Kerteh. Takpelah, adik faham abang nak cari duit.
Faham faham.

tapi sedih sikit sebab dua tahun raya, tak ada abang.

Melampau lah kalau sebulan raya tak ada abang ken, maksud nazira, abang tak ada raya sama-sama time raya pertama. Yelah raya pertama lah orang kata meriah. 

Ehem ehem, lastly nazira nak cakap. Alhamdulillah nazira dah ada someone. Siapa?  

belum ready lagi nak mengaku dalam blog. Readers doakan kami ye? nama dia Iman. In Sha Allah dia yang terbaik.