HOME TUTORIAL OWNER BLOGSHOP

Sep 15, 2013

Balik Kampung Brisu

Assalamualaikum readers, awal betol saya nak update ekk. (Jam 6.35 pagi nieee) Hehe, dah kenapa saya nak update subuh-subuh nie ekk? Haha... Tak salahkan nak update pagi-pagi macam gini, baru syok, sejuk je, nyaman, senang nak dapat idea nak tulis kebende kat sini.

Saya sebenarnya dapat cutilah untuk 3 hari SAHAJE (Kenape sikit sgt cuti????) Daripada hari Jumaat sampai hari Isnin. Maklumlah hari Isnin ken hari Satu Malaysia, so extra satu cuti je *.* hmmmm... Lepas tu, hari Sabtu saya dengan satu family balik kampung Melaka, dekat Brisu. Mula-mula rasa penat jugak, sebab baru balik kan? lepas tu banyak assignment.. -__- tapi terpaksalah ikut balik jugak, sebab ayah kate tidur dekat sana untuk semalam. Hari ahad dah balik sini (Home sweet Home)
nyam nyam! dap dap!

yaensong matakaji semartilom!

Terasa paling bahagia balik kampung bila ada PASAR ^___^ saya sebenarnya dah lama teringin nak makan LAKSAM :P Serious! Dah lame! tup tup, hari sabtu petang, pergi pasar ... Mule-mule tak ingat langsung nak beli laksam, tak tawulah macam mana boleh teringat nak cari laksam! Hahah, sekali jumpe daaa! (YEAY HAPPY GILER! wuhuuu) <-- Sakai -.-'


 Sempat lagi ayah amek rebung dekat belakang rumah, saya tak suka sangat rebung sebab bau dia peh -__- Ayah berani je nak amek rebung tu dekat belakang rumah padahal hutan belantare tu *.*


Balik dari kampung sempat lagi membeli belah dekat Mydin Seremban. Hehe, maklumlah, dah sebulan lebih, beli barang untuk saya pun ada jugak dalam gambar tu.. Nampak tak? kalau tak nampak pendek umo! Hehe... Joke, Hah! lepas tu sempat jugak bawa balik Ole-Ole dari kampung, Hehe.. Iaitu BANTAL GERGASI UPIN & IPIN. hehe! Dalan gambar ada satu bantal je ken? sebenarnya ada dua ^_^ Hehe




No comments:

Post a Comment